Industriële Koeltechniek

Onze expertise

Moderne Koelinstallaties

Koelinstallaties ontwerpen, bouwen en onderhouden voor uw bedrijf. Dat is onze expertise. De installaties worden ontworpen zodat ze voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, nu én voor de toekomst.

We werken hierbij met industriële standaarden en natuurlijke koudemiddelen als ammoniak, CO2 en propaan. Niet enkel omwille van de hogere rendementen (COP’s), maar ook door de substantieel lagere ecologische voetafdruk ervan. Zo is uw installatie ‘Future proof’!

Lees hier meer over ‘Natuurlijke Koudemiddelen’

Een totaaloplossing aangepast aan uw noden

Waar het kan voorzien we ook dat de warmte ontstaan uit het koelproces gerecupereerd wordt. We bouwen installaties waarbij er voldoende water opgewarmd kon worden om de hele site te voorzien van warm water.

Dit kan dan gebruikt worden om de productieruimtes te reinigen, kantoren te verwarmen of stoomketels voor te verwarmen. Zo garanderen we direct een belangrijke financiële besparing.

Lees hier meer over ‘Warmterecuperatie’.

ECOLOGIEPREMIE+

Gesteund door de overheid

De nood aan modernisering van industriële koelinstallaties is ook de Vlaamse overheid niet ontgaan.
Zo heeft u de mogelijkheid om voor uw investeringsproject in moderne industriële koeling de Vlaamse ECOLOGIEPREMIE+ aan te vragen.

Benieuwd of uw project in aanmerking komt? Of wilt u weten hoeveel u hiermee zou kunnen besparen? Maak dan in enkele stappen uw berekening via onze subsidiecalculator.

ECOLOGIEPREMIE+ CALCULATOR